Welkom op de website van 't Vossenveen Albergen


’t Vossenveen: Een beleving in kunst, cultuur en ambacht
 
In het mooie buitengebied van Albergen ligt ’t Vossenveen. Naast de galerie en de beeldentuin biedt het een creatieve en inspiratievolle ruimte voor diverse bijeenkomsten, indien gewenst met een culinair tintje.
 
In de zomer is ’t Vossenveen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op overige tijden kunt u op afspraak terecht.
In de beeldentuin, de galerie, langs de vijvers, in het bos en op de terrassen kunt u zich laten verrassen door kunst van diverse kunstenaars. De expositie wordt regelmatig gewisseld. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding door Lidy Bekhuis.
Op het terras kunt u genieten van deze idyllische plek met een lekker kopje koffie of een drankje.
 
’t Vossenveen biedt bovendien verschillende arrangementen voor vergaderingen en bijeenkomsten.  Desgewenst inclusief lunch en/of diner. Natuurlijk is het ook dé plek voor een mooi feest, zowel binnen als buiten. Verjaardag, bruiloft of een jubileum met of zonder livemuziek en met het heerlijke eten van Lucas Goldsteen, de kok van Eetrijk, die in de keuken de meest fantastische gerechten voor u bereidt. Het is ook mogelijk een kookworkshop te volgen.
Op vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak kunt u dineren in ’t Vossenveen.
Hiervoor dient wel gereserveerd te worden.
Een hele mooie nieuwe plek is het Vlinderhuis, prachtig gelegen aan de grote vijver. Ook hier kunt u terecht voor al uw bijeenkomsten.
Verder kunt u een bezoek brengen aan de werkplaats van Alwin Bekhuis. Enorm boeiend om te zien hoe deze veelzijdige vakman prachtige voorwerpen maakt van metaal.
Buiten de zomer is er eens in de maand op zondagmiddag het KunstSpoor, waarmee Albergen zich cultureel op de kaart zet. Mooie muziek en boeiende optredens in het theater van ’t Vossenveen. Na afloop is het mogelijk om te blijven eten.
 
 

                 

 

 

December
09
Agenda

OPENINGSTIJDEN


In het zomerseizoen, vanaf 6 mei 2018, zijn de beeldentuin, de galerie en het terras geopend op vrijdag , zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak.  Openingstijden restaurant: vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak.