Reinier Gadelaa


 

Deze zomer voor het eerst een expositie in het Vlinderhuis bij de grote vijver!

 

 Reinier Gadelaa:

"Ik werk het liefst buiten naar de natuur met aquarel of pastel en heb een grote voorliefde voor het landschap. Traditioneel, figuratief.

In de wintermaanden werk ik graag in mijn atelier en komen de anderen technieken aan bod. 

Ondanks mijn zeer drukke bezigheden in mijn voormalige onderwijsbestaan heb ik de liefde voor aquarel, pastelkrijt, olieverf, grafiek, lino-druk, tekenpen en inkt nimmer verzaakt. Opgeleid ben ik naast de noodzakelijke studies voor mijn beroepen in het onderwijs op verschillende andere opleidingen in Amsterdam. Voor de kunstzin en kunstmin volgde ik de lessen aan de toenmalig Opleiding voor Leraren aan de Gerrit Rietveld academie, tekende ik model bij Aart Lambert, leerde ik mezelf etsen en kreeg ik etsles van Paul Hillebrand bij Galerie Buri. (Wonchowski) Mijn werk is regelmatig tentoongesteld in de loop der jaren en vond zijn weg naar menig liefhebber".

 

www.kunstcollectiefmuiden-muiderberg.nl

 

 


OPENINGSTIJDEN


In het zomerseizoen, vanaf 19 mei 2019, zijn de beeldentuin, de galerie en het terras geopend op vrijdag , zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak. Openingstijden restaurant: vrijdag- en zaterdagavond en op afspraak.